Ενημέρωση

Μάθε για την επιδότηση στα Φωτοβολταϊκά

Η RGA Systems  καινοτόμος εταιρεία φωτοβολταϊκών συστημάτων, με πάνω από 19 χρόνια εμπειρία , προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά συστήματα μέσω του προγράμματος “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”. Η  RGA Systems παρέχει Υπηρεσίες όπως αυτοψία, μελέτη και κατάθεση φακέλου στον ΔΕΔΔΗΕ.

Η επιλογή να εγκαταστήσετε φωτοβολταϊκά συστήματα με την υποστήριξη της RGA Systems και του προγράμματος “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη” έχει πολλά οφέλη.

Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σας επιτρέπει να παράγετε καθαρή ενέργεια, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορούν να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια για τις ανάγκες σας, με τυχόν περίσσευμα να αποθηκεύεται για μελλοντική χρήση.Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από μειωμένους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να έχετε πρόσβαση σε ενέργεια ακόμη και κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος.

Επιπλέον, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικά οφέλη μέσω των επιδοτήσεων και των χαμηλότερων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Με την ένταξη στο επιδοτούμενο πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των υπηρεσιών της  RGA Systems που συμπεριλαμβάνουν την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση και την υποστήριξη του φωτοβολταϊκού συστήματος 24/7, 365 ημέρες τον χρόνο!

Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στη στέγη σας συμβάλλει επίσης στην αύξηση της αξίας του ακινήτου.

Η παρουσία φωτοβολταϊκών συστημάτων μπορεί να καταστήσει το ακίνητο σας πιο ελκυστικό στην αγορά ακινήτων, αυξάνοντας την απήχησή του σε πιθανούς αγοραστές.

Συνολικά, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων με την υποστήριξη της RGA Systems και του προγράμματος “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη” προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την παραγωγή καθαρής ενέργειας, τη μείωση του κόστους ενέργειας, την αυτονομία στην παροχή ενέργειας και την αύξηση της αξίας του ακινήτου.

RGA Systems: 19 Χρόνια Τεχνολογικής Πρωτοπορίας Σε Όλη την Ελλάδα
ecosunNet Metering
ecosunΑυτόνομα Φωτοβολταϊκά
ecosunΜελέτη, Εγκατάσταση, Συντήρηση & Υποστήριξη 24/7 Σε Όλη την Ελλάδα