ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Σε περίπτωση που μόλις έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε κάποιον από τους εταιρικούς λογαριασμούς της εταιρείας RGA Systems E.E. 

Αφού επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα και την ορθότητα της παραγγελίας σας με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων προχωρήστε στην κατάθεση του τελικού ποσού για την αποστολή της παραγγελίας σας. Για οποιαδήποτε παραγγελία έχει οριστεί ως τρόπος πληρωμής η «τραπεζική κατάθεση» θα πρέπει η τελευταία να έχει εκτελεσθεί το αργότερο έως τις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Επιπλέον, μετά την εκτέλεση της μεταφοράς, είναι υποχρέωσή σας να μας ενημερώσετε για την εκτέλεση της μεταφοράς του ποσού με e-mail. Ως αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός (ή οι αριθμοί σε περίπτωση πολλαπλών παραγγελιών) της ηλεκτρονικής παραγγελίας που τοποθετήσατε.

 Δεδομένου ότι η εταιρεία RGA Systems E.E δε δεσμεύει προϊόντα για ανεξόφλητες ηλεκτρονικές παραγγελίες στις οποίες ως τρόπος πληρωμής έχει επιλεγεί η «Τραπεζική Κατάθεση», διατηρεί το δικαίωμα της μονομερούς ακύρωσης σε περίπτωση που δεν ενημερωθεί από τον πελάτη για την εκτέλεση της τραπεζικής κατάθεσης εντός διαστήματος 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας. 

Στις διατραπεζικές συναλλαγές (κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας από διαφορετική τράπεζα) τα έξοδα βαραίνουν τoν εντολέα εξολοκλήρου. Η παραγγελία θα εκτελείται την ημέρα που εμφανίζονται τα χρήματα σε κάποιον από τους λογαριασμούς τραπέζης της εταιρείας μας.

Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας είναι οι:

ALPHA BANK
IBAN: GR4201403490349002002012404
RGA Systems E.E

EUROBANK
IBAN: GR2302604380000150200753243
RGA Systems E.E

ΤΡΑΠΕΖΑ VIVA BANK
IBAN: GR4670100000000363131930389
RGA Systems E.E

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τη χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Viva Wallet. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της Τράπεζας Πειραιώς όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή σας από το Φυσικό μας κατάστημα (Κρίσσης 20 Αθήνα) με μετρητά.
Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας (Νόμος 4172/2013 άρθρο 23) παραγγελίες που θα εκτελεστούν με παραστατικά τελικής αξίας 500€ και άνω, θα πρέπει να εξοφλούνται είτε με τραπεζική κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς είτε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα.